Onze aanpak, in slechts 5 stappen

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit eerste gesprek gaan we samen uw wensen en ideeën na om deze vervolgens om te kunnen zetten in een ontwerp op maat. Dit eerste gesprek kan ofwel ter plaatse bij u thuis gebeuren waarbij meteen een beeld gekregen wordt van de huidige situatie of kan doorgaan in onze toonzaal samen met de nodige informatie zoals een grondplan, afmetingen, foto’s e.d. van de te ontwerpen ruimte(s).

Materiaalkeuze

Na het eerste gesprek wordt er een grondplan en 3D voor u uitgewerkt. Van de keuken, maatkasten of interieurinrichting wordt een fotorealistische presentatie gemaakt waardoor er voor u als klant meteen een duidelijk beeld wordt geschetst. Tijdens het daaropvolgende gesprek wordt dit aan u voorgesteld en krijgt u in onze toonzaal meteen een impressie qua mogelijkheden op het gebied van ontwerp, uitvoering en materialisatie. We adviseren u met veel plezier bij de materiaal- en kleurenkeuzes en passen het ontwerp aan tot het volledig aan uw wensen voldoet.

Vrijblijvende offerte

Als alle details op punt staan, wordt er tot slot een vrijblijvende offerte opgesteld.

Opmeting

We komen langs voor een gedetailleerde opmeting waarbij alle detailmaten opgenomen en een laatste keer besproken worden zodat alles correct kan uitgevoerd worden. Op vraag kan daarna een detailplan opgemaakt worden voor de positionering van alle elektrische en sanitaire voorzieningen.

Uitvoering & plaatsing

De uitvoering en plaatsing gebeurt wederom volledig op maat van uw wensen. De twee zaakvoerders zorgen er samen met hun monteurs voor dat alles tot in detail geplaatst en afgewerkt wordt. Indien nodig zorgen wij eveneens voor aanpassingen aan het sanitair, ruwbouw (niet-dragend), elektriciteit en vloer- en tegelwerken.